RSS Feed

Flori de primavara – Pentru ea

25 februarie 2011 by admin

flori primavara

Florile de primavara sunt recunoscute datorita frumusetii lor dar si a mirosului care este putin mai persistent decat in cazul altor flori. Venirea primaverii are un efect puternic asupra plantelor sau animalelor, fiind cunoscuta ca un anotimp in care acestea renasc. Primavara este anotimpul in care prospetimea este cea mai importanta, iar florile care infloresc in aceasta perioada pot fi niste cadouri foarte frumoase. Majoritatea florilor de primavara au bulbi, iar cei care le cresc tind sa le ignore pentru a face loc celor cu bulbi mari (de exemplu lalele) care infloresc mai tarziu. Cu toate acestea, florile primavaratice sunt foarte frumoase si ofera un plus pentru aspectul vizual al gradinii si de ce nu peisajului in general.

sursa imagine art-zone.ro

Brandusele sunt considerate de multi ca fiind primele flori care apar primavara. Acestea sunt mici si poate ca nu au efectul dorit intr-un buchet, insa plantate intr-un numar mare au un efect vizual foarte placut pentru gradina cu flori.

Atunci cand cand vine primavara si cautam un buchet de flori pentru ea, freziile sunt unele dintre cele mai frumoase. Aceaste plante de origine africana au un parfum puternic si sunt, de obicei albe, galbene sau mov. Tocmai de aceea, un buchet de frezii e cadoul perfect pentru o aniversare sau pentru o zi obisnuita. Ea trebuie sa stie ca o iubesti in fiecare zi, nu doar cu ocazia zilelor speciale.

Cei care se orienteaza spre flori de primavara fac asta pentru ele au un parfum deosebit si inspira prospetime. Aceste flori sunt folosite si in fabricarea parfumului, uleiului parfumat sau gelului de dus tocmai datorita mirosului pe care il au. O persoana care alege sa ofere flori de primavara iubitei (iubitului) denota de obicei inocenta si alint. Avand in vedere ca primavara este anotimpul noilor inceputuri, recomandam buchetele de flori primavaratice pentru cuplurile care sunt de putin timp impreuna sau care sarbatoresc cum trebuie venirea acestui anotimp.

sursa imagine: touchofnature .com


Un comentariu »

  1. [...] Flori de primavara – Pentru ea [...]

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Poți folosi aceste etichete HTML și atribute: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>